SeniorBladet

SB 2020 4.Forside

SeniorBladet er Danske Seniorers medlemsblad og udkommer 6 gange om året med spændende artikler om dig, dit liv og din sundhed - og om, hvad Danske Seniorer gør for dig.

Læs bladet her på siden - eller meld dig ind og få det direkte i postkassen.

 

Her kan du læse nyeste nr. af SeniorBladet nr. 4 2020 med spændende artikler om alt  det gode, havearbejde gør for dig.

Du får bl.a. et stort interview med professor Peter Vuust om musikkens gavnlige virkning - og historien om Tine Müller, der var træt af ikke at kunne finde nærmeste toilet, når hun havde brug for det ... og opfandt en app, der viser vej!  

 

God læselyst!


EKSTRA-materiale til tidligere udgivelsler: 

2020_2:

MOTION OG BEVÆGELSE: læs i SeniorBladet nr. 2 - om rørige seniorer i fyld vigør i Idræt på Tværs i Ryslinge, stole motion i nord og syd - og om hvor lidt, der egentlig skal til for at forbedre din fysik, hvis du bevæger dig meget lidt.

2020_1:

BEDSTEFORÆLDRE OG KLIMA På side 10-13 finder du interviews med EUs første klimakommissær Connie Hedegaard (s. 10) og med Birthe Krabek på Fyn, der siger, at forandring til et mere klima-venligt kommer, hvis vi gør det med "sejr og glæde" ikke med skyld og skam. Bag dette link kan du læse mere om Repair Café - et herligt frivilligt intiativ, der lokker seniorer til, både som "fiksere" og "brugere".

2019_6: 

VEGETAR ved julebordet? uanset om det er dig eller en gæst, får du her hjælp til julen fra Dansk Vegetarisk Forening (DVF) - og et par af ældreudvalget egne favoriopskrifter - og links til mere inspiration.

Læs på side 34 i SeniorBladet om DVF's Ældreudvalgs arbejde for at retten til selvbestemmelse også skal gælde kosten på plejehjemmet.  

2019_5:

SIKKER SENIOR PÅ ELCYKEL - Havarikommissionen har dybdeanalyseret 20 ulykker, hvor seniorer kom galt af sted på elcykel - læs hovedpunkterne her .... og få gode råd til køb og brug af elcykel her 

Du kan også (gen)læse artiklen Sikker cykel-senior (blad nr. 4, 2019, s. 7) - du kan også læse om Forbrugerrådet TÆNKs test af elcykler - (HUSK at du som medlem af Danske Seniorer får rabat på medlemskab af TÆNK)

Udgivelsesplan 2020
  • uge   7 - omdeles med PostNord:  11.-14. februar
  • uge 17 - omdeles med PostNord:  21.-24. april
  • uge 24 - omdeles med PostNord:    9. - 12. juni
  • uge 34 - omdeles med PostNord:  18.-21. august
  • uge 41 - omdeles med PostNord:   6.-9. oktober
  • uge 49 - omdeles med PostNord:  3.-8, december

Foreninger, der selv omdeler medlemsbladene, får dem leveret fredagen før første omdelingsdag. 

Udskriv Email