Noget om helte – Teaterkoncert på Nørrebros Teater

Har du en god ven eller veninde, der elsker at lege med sproget – sådan en der holder pudsige taler med ordspil og dobbeltbetydninger – så er det ham eller hende, du skal hive med på Nørrebros Teater i denne omgang. 

To timer med skønne og finurlige Halfdan Rasmussen, det må da være noget for alle, fristes man til at tænke, men jeg tror nu alligevel, at man skal være lidt af en ord-nørd, for at få det fulde udbytte af denne forestilling. 

Den visuelle oplevelse er sjov og flot, og skuespillerne virker veloplagte og glade for materialet. Men især først akt blev alligevel lidt vel langt for undertegnede. Måske fordi jeg hele tiden kom til at tænke på, at jeg burde ”læse bogen”, om de mon havde ”noget” på biblioteket, om jeg kunne nå at hente det lørdag morgen osv. Andet akt var meget mere medrivende, og her glemte jeg til tider helt verden udenfor.

En flot oplevelse og måske en julegaveide til en, der kunne trænge til at blive introduceret til Halfdan Rasmussen sjove, smukke og finurlige univers.

Rikke Samssund, Danske Seniorer - anmeldt 8. december 2017 (premiereaften)
Nørrebros Teater frem til 14. januar 2018

 

Udskriv Email