Crazy - og very british!

"PlanetRump - The Farce Awakens" 

er the London Toast Theatres 35. satireshow - i år bygget op på Star Wars-Trilogien som forestillingens herligt vanvittige røde tråd.

Om bord på det gode rumskib "New Hope", hvor den galaktiske union forbereder konference for galaksens planeters indflydelsesrige ledere, møder vi Princess Liar, Han Zupp, Luke Skystalker samt Chancellor Mærkelig, Ronald Rump, President Macaroon og hans frue og Kim Pong Pu - iført fantasifulde kostumer og bidende satiriske replikker, der ikke mindst udstiller de karikerede personers karaktermangler og sære vaner. I bedste engelske MusicHall-tradition hives publikum ind i stykket, så hele forestillingen bliver en fest - både foran og på scenen. Forestillingen er krydret med en stak hits fra de seneste 3-4 årtier; musikken kender vi, men teksterne har fået en let Crazy Christmas twist. 

Der er knald på farverne og på tempoet fra det øjeblik, Vivienne McKee, hjernen bag al galskaben, åbner ballet i Glassalen i Tivoli iført en Crazy Christmas-kjole, der kan få enhver selvfed modeskaber til at blive grøn af misundelse.

Crazy Christmas Episode 35 - er herlig underholdning - for yngre og ældre, der er bare rimeligt gode til engelsk. Very crazy - very british - very funny! 6 *

TIVOLI - GLASSALEN frem til 6. januar 2018.  

ccc galleri 08

Udskriv