Filmanmeldelse: Jagtsæson

Det er en film som der hersker delte meninger om.
Jeg synes, den bringer en vis fornyelse i komediegenren. Mille Dinesen, som spiller hovedrollen, er i mine øjne underfundig og ikke særlig god til “falde på halen scenerne”. Hun kan det der med at spille med ansigtet, og det gør hun, så en del anmeldere ikke får øje på det, men synes det hele drejer sig om “Klassefesten konceptet” om man så må sige. Manus-forfatterne er da osse de samme, så det er da heller ikke underligt, men det er da lykkedes at lave noget, der ikke er det rene slapstick, selvom der er en del scener, hvor det går galt. Det skyldes måske, at manus-forfatterne ikke har koncentreret sig om en enkelt sag, men forsøger at bringe kvindepolitik og menstruations dito indover osse - det virker forstyrrende for morskaben, men der er til gengæld stof nok i det til andre produktioner, som ikke nødvendigvis behøver blive kedelige.
Lærke Winther som veninden går ikke distancen men virker en smule kedelig. Det bliver der så lavet om på da Stefania Portalivo, som ex-mandens nye unge kæreste rykker ud med ungdommelig kraft, selvom skuespilleren faktisk er ude over den første ungdom - det er virkelig sjovt, når hun viser sig at kunne løse opgaver, der er svære for de lidt ældre damer.
Ind imellem kan man glæde sig over de gamle kæmper Asger Reher som Milles chef, der ikke har fattet en pind, Lars Ranthe, Rasmus Botoft og Tommy Kentner - alle kendte som lejlighedsvise morsomme mænd.

Filmen får fire stjerner hos mig ****
Anmeldt af Danske Seniorers frivillige filmanmelder Knud Hein

jagtsaeson plakat

Jagtsæson
Nordisk Film

Udskriv Email