MUSIK - MUSIK - af COLE PORTER

Hvad mere kan man ønske sig? I år er det 55 år siden Cole Porter døde -men hans sange lever videre i forestillingen Oh Baby - It's Cole

Vivienne McKee - kendt fra The Crazy Christmas Show i Glassalen hver jul i Tivoli - har gjort det igen - lavet et af byens bedste cabaret show. Med sig selv som syngende konferencier fører hun os - sammen med fire forførende muscial sangere/ dansere og pianisten Stuart Goodstein - igennem Cole Porter's  liv og sange. 
 
De fire sangere, Katrine Falkenberg, Nicoline Møller, Sebastian Harris og Leo Andrew fra England laver et forrygende, fejende flot og festligt show. 
 
I alt får vi 31 af de mest kendte og elskede sange som I love Paris, Night and Day, My heart belongs to Daddy og mange andre. 
 
Cole Porter (1891-1964) blev født med en guldske i munden. Lige fra barndommen handlede det om musik. I 20'erne og 30erne levede han det vilde, glamourøse liv i Paris og Venedig samtidig med at han komponerede. 
I 1937 kom han ud for en ulykke til hest. Hans ben blev alvorligt kvæstet, og han havde stærke smerter resten af livet. Alligevel fortsatte han med at komponere for både Broadway og Hollywood. 
 
Der synges og spilles på engelsk - men det bør ikke afholde nogen fra at se forestillingen - tværtimod. Cole Porter skrev selv ofte både tekster og musik - så nu kan man rigtig høre, hvor godt tekst og musik passer sammen. Uanset sprogkundskaber kan man slet ikke undgå at nyde dette festlige show. 
 
Forestillingen spiller kun i Krudttønden i Kbh. til og med 1. juni 2019 - og der er ikke mange pladser - så hvis du ønsker dig en glad aften - så er det  nu!
 
Frivillig anmelder Kirsten Köneke

Udskriv