Den ultimative mandelgave til voksne! Boganmeldelse

Elsker du whisky - eller kan du ikke få nok af sherry og tapas - så er her to små bøger, der kort og klart fortæller dig alt - næsten - om disse herligheder.

Whisky er ' flydende livsglæde' - og den lille bog hjælper dig til at finde den helt rigtige 'single malt' whisky. Du får en guide til at skelne mellem de mange forskellige smagsoplevelser - og en liste over de mange skotske destillerier.
Vidste du forøvrigt, at den bedste måde at nyde en god whisky på er ved at tilsætte nogle få dråber vand - men kun dråber - på? Det skulle virke som 'regn på skovbunden' og frigøre aromastofferne...
whiskeybog
Bogen 'Single Malt Scotch Whisky'er skrevet at Steen Lykke Laursen.

Du har været i Barcelona - og forelsket dig i tapas - og nu kommer du hjem. Men fortvivl ikke! Den lille bog har en liste over de helt rigtige steder at spise tapas i København, Århus, Odense og Ålborg - og en række fremragende opskrifter, hvis du hellere vil lave dem selv skrevet af kokken Hjalte Pohlentz. I tilgift får du klar og kort viden om den specielle spanske skinke, og hvor du kan få den her i landet - også via bestilling over nettet. Og sidst, men ikke mindst, historien om sherry og de fire forskellige sherry typer. Sådan er du godt rustet til at servere de helt rigtige nytårslækkerier for dine gæster.
sherry tapas skinke
Bogen 'Sherry Tapas Skinke' er skrevet af Henrik Oldenburg.

Begge bøger er udkommet på forlaget Rosinante i 2018. Det er små, korte, illustrerede bøger. Lige til at gå til - men fulde af inspiration og nyttig viden. 

Bøgerne er anmeldt af frivillig kulturanmelder Kisten Köneke, december 2018.
Alle medlemmer af Danske Seniorer ønskes et godt nytår af Kirsten Köneke.

 

Udskriv Email