Teateranmeldelse: Flagermusen

Den mest populære operette overhovedet, Flagermusen, er tilbage! Den med verdens vel nok bedste ouverture, den berømte "Champagneterzet", den inciterende "Csárdás" - det er den med "Min Hr. Marquis", "Urduetten", "Brødresmå og Søstresmå", for ikke at glemme "Åh Gud, hvor det dog går mig nær!" Den ene deliciøse melodi efter den anden serveres på et fad - lige til at indtage og nynne med på ...

Den melankolske, små-pimpende Rosalinde og den fortravlede, fraværende Eisensteins ægteskab sejler - deres stuepige, Adele- en fantastisk pige med glimt i øjet - lyver sig fri for at smutte til bal og dét i én af fruens fineste kjoler - vennen af huset, Dr. Falke, pønser kun på hævn over en hændelse for år tilbage - den gale italienske sanger, Alfred, gaber konstant op ude i baggården - og fængselsbetjenten, Frank, arresterer den forkerte!

Men så lægger Prins Orlofsky festsal til et ordentligt stemningsskift - og opklaringen af de forskellige intriger kan gå i gang i selskab med prinsen som vært. Hele balladen slutter i fængslet, hvor tømmermændene melder deres ankomst - og vi skal have fundet ud af, om stumperne i forholdet mellem vores hovedpar kan samles op og reddes?

Johann Strauss den yngres mesterlige stykke har alt, hvad man forbinder med den uimodståelige genre og en helstøbt aften i teatret! Så er du til operette, så kan jeg anbefale at sætte tid af til denne forestilling – det bliver man i godt humør af.

flagermus

Anmeldt af Danske Seniorers frivillige kulruranmelder Kurt Sølund

Operette Kompagniet
Flagermusen
Turne landet rundt
Indtil 26.04.2019
Link: https://www.operettekompagniet.dk/saesonprogram2018-2019

 

Udskriv Email