Teateranmeldelse: The Phantom of the Opera

De gør det igen...
- Det Ny Teater med den fantastiske forestilling ”The Phantom of the Opera” som fra slutningen af september serveres for publikum på allerbedste vis. De kan det og de gør det – leverer den ene flotte forestilling efter den anden – og ikke mindst The Phantom of the Opera, synes jeg er kronen på værket. Forestillingen fik Danmarkspremiere i 2000, hvor flere end 600 000 besøgte forestillingen, der dermed blev den største teatersucces i Danmark nogen sinde.

The Phantom og the Opera har flere end 100 medvirkende foran og bag scenen, og når man oplever den helt fantastiske scenografi og de utrolige kostumer, forstår man godt at der skal mange ”mand” til.

phantomm
Fotograf: Miklos Szabo

The Phantom of the Opera er en romantisk og dramatisk historie der udspiller sig i Pariseroperaen i slutningen af 1800-tallet. I teatrets kælder huserer Fantomet, en vansiret komponist, der skjuler sit ansigt bag den berømte maske. Han forelsker sig håbløst i den unge sopran Christine, og han terroriserer operaens personale i bestræbelserne på at nå sit mål.

Jeg siger det gerne igen – det er en rigtig flot forestilling med en fantastisk scenografi og smukke kostumer, og selv om jeg så forestillingen for 18 år siden, glædede jeg mig til at se forestillingen igen – og jeg blev på ingen måde skuffet. Så jeg kan varmt anbefale forestillingen til både nye og tidligere teatergængere.

phantomm2
Fotograf: Miklos Szabo

Anmeldt af frivillig kulturanmelder Kurt Sølund, september 2018

Du kan se mere om forestillingen ved at klikke HER

Udskriv Email