Teateranmeldelse: Kærlighed ved første hik

 

KVFHik- flot musical i Tivolis Koncertsal

I musicaludgaven af ”Kærlighed ved første hik” møder vi Anja og Viktor 30 efter at de gik sammen i gymnasiet. Og som mange andre står de lige nu i en krise – Anja er usikker på en fremtid med Viktor – medens han vil kæmpe for at holde fast på Anja.

Sofie Lassen og Roberts Hansen, gør det fint, men Anna Leschly og Nicolai Jensen, der spiller rollerne som de unge udgaver af det kendte par, gør det ekstra godt. De formår at spille det forelskede par på en meget fin og elegant måde, og sammen med de mange andre unge talenter på scenen, leverer de en flot, sprudlende og medrivende præstation.

Tankerne om at kunne vende tilbage til den tid hvor handlingen foregår – at jeg bare en enkelt aften igen var 25 år, og kunne feste som de unge gør på scenen, fløj gennem hovedet, men så kom jeg i tanker om mine 72 år, og måtte i stedet tænke på, at jeg snart skulle hjem i seng

Det er en forestilling med flotte præstationer, dejlig musik med kendte sange – men det er måske også en forestilling hvor nogen måske vil mene at den henvender sig til et lidt yngre publikum end vores medlemmer.

Men ikke desto mindre så havde jeg med mine 72 år på bagen en dejlig aften og nød aftenen med de mange unge talentfulde mennesker på scenen. Så det kan andre i samme alder måske også – men ellers kan man jo glæde sine evt børn med et par billetter og så tilbyde at passe børnebørnene de tre timer forestillingen varer.

Forestillingen har netop haft premiere og vises i Tivoli indtil 21. oktober hvorefter Vejle, Esbjerg, Odense, Århus, Aalborg og Holstebro får besøg af forestillingen
Du kan se mere om forestillingen ved at klikke HER

Anmeldt af frivillig kulturanmelder Kurt Sølund, oktober 2018

Udskriv Email