Teateranmeldelse: Seebach

Seebach musicalen til København

Den helt vidunderlige musical om familien Seebach, er nu endelig kommet til København, hvor den netop har haft premiere. Det er et dejligt gensyn og genhør med de mange herlige melodier og sange som er blevet leveret af Seebach familien.

Seebach er fortællingen om en af de mest betydningsfulde familier indenfor dansk popmusik. Om far og søn – Tommy og Rasmus. Om op og nedture. Om den lette genre og dens tunge bagside i forhold til livet, døden, kærligheden og ikke mindst – musikken

Kom med på en rejse gennem de seneste 50 års dansk musikhistorie. Fra 1960ernes pigtråd over tre årtiers Melodi Grand Prix – vindere og især toppen af vore dages hitlister. Det er ikke bare Tommy-generationen, der kan genopleve fortællingen – det er også deres børn.

Det Kongelige Teaters flotte sal danner rammen om denne forestilling der ud over dejlig musik også byder på fremragende skuespillere og scenografi.

SEEBACH har netop rundet 180.000 solgte billetter. Dermed fortsætter SEEBACH sin sejrsgang rundt i landet, som blev indledt sidste efterår, hvor musicalen slog alle rekorder på Fredericia Teater.

Senest har SEEBACH spillet i Aarhus, hvor den blev den mest sete musical nogensinde på Musikhuset Aarhus. Nu er turen så kommet til København og Det Kongelige Teaters Gamle Scene, og også her går billetsalget forrygende med 40.000 billetter solgt i forsalg.

Det er en rigtig dejlig forestilling som vi varmt kan anbefale, og er du fristet til at se forestillingen, så skynd dig at bestille billetter – der er rift om dem. Teateret har netop meddelt, at man på grund af den store publikumsinteresse har besluttet at forlænge perioden i København frem til 5. august.
Du kan se mere vd at klikke HER

Anmeldt 22. juni 2018 af
Kurt Sølund, frivillig kulturanmelder i Danske Seniorer

seebach

Udskriv Email