TÆNDT - en poetisk og sensuel forestilling

Teateranmeldelse: Tændt på Husets Teater, Kbh

To kvinder leder efter kontakten, der tænder. Humor, sex, krop og form. I et kærligt pirrende univers flyder en visuel strøm af billeder og stemninger, understreget af blid og melankolsk lyd. 

Jeg indrømmer gerne, at jeg inden forestillingen var ret skeptisk. Var det noget for en gammel kone på 75 at se en forestilling om kroppen og seksuel lyst tilsat elektronisk musik? Men jeg måtte overgive mig totalt. Det var en af de mest bevægende oplevelser, jeg længe har været ude for.

To kvinder - Helene Kvint og Line Svendsen - viser os deres nøgne kroppe med bryster, baller, maver og ar - men med hjælp af lys og smukke rekvisitter indgår de i et fantasiunivers. Den kendte komponist og DJ Rosa Lux har skabt musikken, der svøber sig om de to kvinders næsten balletagtige bevægelser. Det er roligt, poetisk, rørende - og meget, meget smukt.

Jeg kan varmt anbefale forestillingen, der har været to år undervejs, men nu kan ses på Husets Teater, Halmtorvet 9B i København indtil den 21. april 2018. Sidste chance er Teater Katapult i Aarhus fra 1-5 maj 2018.

Den 11. og 13. april er der før forestillingen et indledende foredrag med sexolog Lucy Vittrup. Det er selvfølgelig op til den enkelte, men jeg synes sagtens, forestillingen kan stå alene. Kom med et åbent sind og få en stor oplevelse!

Kirsten Köneke, frivillig kulturanmelder i Danske Seniorer
Anmeldt til premieren 7. april 2018

 

tændt.1

tændt.2
Se mere om forestillingen HER

Udskriv Email