Eventyrligt og hylende sjovt i Cirkus Arena

Cirkus Arena fortsætter den nye eventyrlige stil : Forestillingen har lige haft landspremiere og nu venter 110 forestillinger landet rundt

I 2018 er det rapper og art director Clemens Telling, der står bag Arenas eventyrlige fortælling om pauseklovnen, der rejser ud i verden for at finde en ny kunstart, da ingen længere har brug for pauser i deres travle hverdag.

Forestillingens sammenbindende eventyr handler om Cirkuskronprinsen Patricks søgen efter den forsvundne pauseklovn, spillet af Clemens.

Når man ankommer til cirkus og finder sin plads i det store og flotte cirkustelt, sendes tankerne tilbage til ens egen barndom, hvor en cirkustur var noget af det bedste man kunne forestille sig. Her mødte man sjove klovne, dygtige artister, flotte cirkusprinsesser, spændende og dresserede dyr, is og candyfloss og farverige souvenirs – bundet sammen af den helt specielle cirkusmusik. Sådan var min oplevelse ved Cirkus Arenas premiere på årets forestilling.

Særligt to indslag tog mig med storm – cirkus’ husklovn, der involverede udvalgte publikum i sit nummer. Det var hylende sjovt. Og nævnes skal også indslaget med de flotte afrikanske elefanter. Fantastisk, at man kan få tonstunge dyr til at sidde på ”numsen”, som om de aldrig har lavet andet.

Så har du tid og lyst, kan jeg varmt anbefale en tur i cirkus med børnebørnene. 

HUSK: som medlem af Danske Seniorer får du rabat på billetter til Cirkus Arene – læs hvordan du får rabat her. Læs mere om Cirkus Arena

Udskriv Email