Danske Seniorer søger ny direktør

Vi søger en direktør, der kan lede personale, styre økonomi, aktiviteter og udvikling i en organisation med 90.000 erfarne og aktive medlemmer. Det er et spændende og alsidigt job, hvor du leder et sekretariat med 9 medarbejdere og mange frivillige. 

Om os
Danske Seniorers motto er "Vi hjælper hinanden". Vi har mange kulturelle aktiviteter og seniorpolitiske mærkesager om sundhed, sygdom og død, bofælleskaber, mobilitet, økonomi og bedre vilkår for foreningslivet. Vi arbejder for alle seniorer, men støtter især dem, der har brug for samfundets hjælp og føler også ansvar for kommende generationer. 

Om dig
Du har solide erfaringer fra en politisk ledet organisation og med lobbyvirksomhed. Du er klar, kontant og effektiv, synlig, hører til dem, der selv kan tage fra og er som person udadvendt og dygtig til at skabe et godt samarbejde og en god atmosfære omkring dig. 

Vi tilbyder et udfordrende og ansvarsfuldt job med løn efter kvalifikationer. Alder er ingen hindring.

Ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Alle henvendelser behandles fortroligt. Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte landsformand Per K. Larsen, mobil 23 28 44 80.

HR-Bureauet ved rekrutteringskonsulent Tine Cranil assisterer ved rekrutteringen og ser frem til at modtage din skriftlige ansøgning og CV stilet til Landsformanden, Danske Seniorer, Griffenfeldsgade 58. 2200 København N på knappen "Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den." senest søndag den 5. November 2017 kl. 12.00, mærket "Direktør".

 

Udskriv Email