Stor interesse for Danske Seniorers Landslotteri 2017

Danske Sneiorer havde knapt lanceret sit landslotteri 2017, før de første medlemsforeninger meldte sig på banen som sælgere. I år er der nemlig flere forbedringer i lotteriet - bl.a. er der fine præmier til dem, der sælger lodder - og bedre præmier til dem, der køber lodder. 

2 gevinstchancer pr. lod

Årets landslotteri, der er udviklet sammen med Børnehjælpsdagen, har både et skrabefelt, hvor man straks kan se, om man har vundet et gavekort på 200 kr., eller om man skal gemme loddet til trækningen af 11 store flotte præmier i december.

Vinder man et gavekort, vælger man selv til hvilken af disse tre kæder: Imerco, Jysk, Matas eller BR-legetøj. Man sætter bare kryds på bagsiden af loddet og sender det til Danske Seniorer, Postboks 59, 2770 Kastrup - senest 4. december 2017.

Er der ingen gevinst på skrabefeltet, kan man være heldig at vinde en af hovedpræmierne i lodtrækning på serienummeret. hovedpræmierne er: 5 rejsegavekort til Spies Rejser á kr. 10.000, 6 gavekort til et højskoleophold á kr. 4.500 - også til disse gavekort er der frit valg, nemlig mellem Rude Strand Højskole, Tisvilde Højskole og Marienlyst Højskole. Disse gevinstlodder sendes til Danske Seniorer, Postboks 59, 2770 Kastrup - senest 8. januar 2018.

Vindernumre trækkes af Notarius Publicus og offentliggøres 11. december på her på siden og oplyses fra samme dag på telefon 35 37 24 22 - tryk 4.

 

Udskriv E-mail