Danske Seniorer søger projektleder

Seniororganisation søger projektleder til et nyt, 2-årigt projekt Frivillighed til alle ældre.

Vil du være med til at bekæmpe ensomhed og fremme integration? Så har vi jobbet til dig.

Landsorganisationen Danske Seniorer og den socialøkonomiske virksomhed Elderlearn har indgået et projekt om at hjælpe alle seniorer til at deltage i frivilligt arbejde og modvirke ensomhed. Projektet handler om at matche ældre med udlændinge, der gerne vil lære dansk for at skabe mere rum til frivillighed og gode fællesskaber i samarbejde med seniorforeninger.

Samarbejdet understøtter, at ældre kan hjælpe udlændinge med at lære dansk og på den måde dels hjælper andre og dels får den personlige glæde og livskvalitet det giver at kunne gøre noget for andre og føle, at man bidrager. Projektet er støttet af Nordea-fonden.

Dine opgaver

Som projektansvarlig skal du styre projektet i den 2-årige projektperiode. Du har ansvaret for, at der er fremdrift i projektet, og at projektets milepæle bliver nået. Du vil skulle samarbejde tæt med en projektmedarbejder, seniorforeninger og et ungt team hos Elderlearn (som vi deler kontor med). Stillingen indbefatter ansvar for at projektet forankres i lokale seniorforeninger.

Vi søger

Du er som person lyttende og engageret. Du kan arbejde selvstændigt og struktureret, og har nemt ved at tale med mennesker. Du trives med frihed under ansvar, og vil gerne være en del af et lille sekretariat, hvor vi hjælper hinanden. Du kan bevare overblikket i en hektisk hverdag med mange afbrydelser. Du er stærk i tale og på skrift – både på dansk og engelsk.

Du har selv været frivillig og kender til foreningslivet. Arbejdserfaring indenfor ældre- eller integrationsområdet er en fordel, men er ikke et krav. Vi forestiller os, at du har universitetsuddannelse svarende til mindst en bachelor, er professionsbachelor eller har lignende kompetencer.

Stillingen indbefatter rejsedage i Jylland og på Sjælland, og du har derfor kørekort.

Dine arbejdsopgaver:

  • · Hovedansvarlig for projektet Frivillighed til alle ældre
  • · Samarbejde med projektets eksterne leverandører og samarbejdsparter samt Nordea-Fonden
  • · Kommunikation om projektet, herunder pressemeddelelser, flyers, SoMe, web mv.
  • · Aktiviteter i seniorforeninger i lokalområderne i projektet i samarbejde med Danske Seniorers organisationskonsulenter
  • · At følge op på projektet løbende, og sikre at der bliver afrapporteret og at alle parter føler sig inddraget
  • · Forefaldende opgaver i et lille sekretariat, hvor vi hjælper hinanden i en travl hverdag.

Du refererer til Danske Seniorers direktør og stillingen indbefatter ikke personaleansvar. Stillingen er tidsbegrænset til 2 år.

Om Danske Seniorer

Danske Seniorer er en landsorganisation for seniorforeninger med ca. 90.000 medlemmer og mere end 400 medlemsforeninger. Vi er 8 medarbejdere, og arbejder for det gode seniorliv og for bedre vilkår for seniorforeninger.

 

Om Elderlearn

Elderlearn er en ung socialøkonomisk virksomhed, der sætter udlændinge, der lærer dansk, i kontakt med potentielt ensomme ældre. Elderlearn har som mål at nedbryde kløften mellem ældre og udlændinge og derigennem forbedre integration og bekæmpe ensomhed.

 Ansøgningsfrist

  1. januar 2020 kl. 12. Vi håber at stillingen kan være besat 1. marts 2020.

 Arbejdssted:

Stillingen er til hverdag placeret i Griffenfeldsgade 58, 2200 København N.

Spørgsmål om stillingen:

Rettes til direktør Katrine Lester, Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. tlf. 26 24 61 58. Bemærk at kontoret er lukket 21. december 2019 – 1. januar2020.

Udskriv Email