Seniorer søger sammen

 

Jyllands-Posten har besøgt seniorbofællesskabet Midgården, og det er der kommet en rigtig fin artikel ud af i lørdagens avis.

Flere og flere seniorer ønsker at bo i seniorbofællesskaber. Det er en boform, der giver plads til fællesskabet uden at gå på kompromis med ønsket om egen bolig, hvor man kan lukke døren, når man har lyst til det.

JP klipMidgården er et af de seniorbofællesskaber, og det fortæller Ulla om i Jyllands-Posten. ”Vi passer på hinanden, så alle har det godt. Det er derfor, at det er så rart at bo i seniorbofællesskab,” fortæller Ulla Nørgaard Pedersen.

Også Danske Seniorers direktør Katrine Lester kommer til orde i artiklen. Danske Seniorer arbejder for at der opføres flere seniorbofællesskaber, og Katrine Lester opfordrer kommunerne til at gøre ligesom Odense Kommune, der har afsat penge til opførelse af seniorbofællesskaber.

”Det er godt med seniorfællesskab, for det er med til at holde folk sundere og dermed med til at undgå ensomhed blandt ældre”, siger hun blandt andet.

Artiklen kan også læses på nettet, men kræver abonnement: 

 

Udskriv Email