Engager dig - og få mere ud af livet!

LÆS INTERVIEW MED DIREKTØR Katrine Lester i  Lev Livet - Hele Livet

Katrine cirkel

 

”Det handler om at finde den aktivitet, der gør dig glad. For det er jo glæden, der holder os i gang og motiverer os", fastslår hun - og slår et slag for, at seniorer bliver aktive - fx i den lokale seniorforening, giver enhånd med i grundejerforeningen eller deltager i det lokale idrætsliv.

"Det er vigtigt for alle, også for seniorer, at føle sig som en del af noget større] ... [gør os også stærke og sunde”, siger Katrine. 

 

Lev Livet Hele Livet Sommer 2019 forsideLæs hele interviewet og få gode tips og nyttig viden til at sjovere seniorliv i magasinet Lev Livet - Hele Livet 

Klik på billedet, så åbner magasinet

 

 

... og læs mere om fordelene ved at være medlemsforening i Danske Seniorer i august-nummeret af SeniorBladet. Det udkommer 23. august. 

 

Danske Seniorer er både interessorganisation for individuelle medlemmer og paraplyorganisation for seniorforeninger og -klubber over hele landet.

Her er foredragsforeninger, filmklubber, Ældre Hjælper Ældre-grupper, bridge-klubber, cykelhold, datstuer, ældrecentre og mange andre, hvis formål er at gøre seniorlivet sjovere, klogere og mere selskabeligt og socialt - både for dem, der engagerer sig i forenings- og klubarbejde og for dem, der deltager i alle aktiviteterne.

 

Udskriv Email