Fuldt hus og nye mål

180614 Per.i.P4.bornh

DET HAR VÆRET VIRKELIGT SPÆNDENDE at deltage i Folkemødet i år. Vi fik vist flaget, så endnu flere seniorer nu kender os. Og vi har både styrket vores samarbejder og fået nye gode kontakter, som vil samarbejde med os om bedre forhold for seniorer. Sammen vil vi nå nye mål”, siger en glad landsformand for Danske Seniorer Per K. Larsen på Folkemødets sidste dag.

På Folkemødets første dag kom DR P4 Bornholm forbi - til en lille snak med Per K. Larsen.

Blandt de nye mål, som Danske Seniorer glæder sig til at arbejde for, er Apotekerforeningens forslag om et center for polyfarmaci. Her skal læger kunne hente råd fra eksperter, når de møder patienter med flere lidelser og vil sikre sig, at de forskellige præparater spiller sammen og forbedrer patientens tilstand.

”Vi ved, at det især handler om ældre medicinske patienter, fordi man med tiltagende alder får flere behandlingskrævende lidelser”, siger Per K. Larsen. Læs mere om medicinfejl i SeniorBladet

Alvor og hygge180615 OlskerElskerLandsbykor bornh

Det gik både alvorligt og hyggeligt for sig i Danske Seniorers telt på Kæmpestranden. Det alvorlige var emnerne; vi debatterede alt fra medicinfejl, ensomhed og seniorers rettigheder globalt til seniorer på arbejdsmarkedet, seniorers økonomi og retten til en værdig død. Herunder retten til at fravælge livsforlængende behandling.

Hver debat begyndte med en sang, hvor bl.a. landsformanden slog tonen an. Vi fik også skønt besøg af Olsker Elsker Landsbykor.

”Der skal lyde en stor tak til de frivillige, der fik teltet til af fungere så godt. Jeg synes, vores telt var det af de hyggeligste overhovedet”, smiler Per K. Larsen og afslutter med en særlig tak til medlemmerne på Bornholm, som kom forbi.

 

Udskriv Email