Kender du en, der arbejder med demensramte, og som har fortjent en særlig påskønnelse for sin indsats? Så har du nu - og frem til 9. april - chancen for at sikre ham/hende og hendes/hans arbejdsplads Demensprisen 2018.

Demensprisen er en relativt ny pris, indstiftet af satspuljepartierne i Folketinget i 2016 og første gang uddelt i maj 2017. Den er tiltænkt som et ekstra skulderklap til en medarbejder og dennes arbejdsplads for en særlig indsats for demensramte. Formålet med prisen er at anerkende og hylde de mange medarbejdere, der hver dag skaber glæde, tryghed og værdighed for mennesker med demens og deres pårørende landet over.

Prisen uddeles af sundhedsminister Ellen Thrane Nørby og ældreminister Thyra Frank ved de årligt tilbagevendende ”DemensDagene” - i maj, der arrangeres af Nationalt Videnscenter for Demens.

Man kan indstille en medarbejder til Demensprisen 2018, lige meget om man er pårørende, selv har en demenssygdom, er kollega, leder, ven eller noget helt andet.

Vinderen udpeges af en faglig jury og modtager - ud over æren - en personlig pengepræmie på 10.000 kr. Vinderens arbejdsplads modtager samtidig en præmie på 50.000 kr. til at videreudvikle det gode faglige og sociale fællesskab omkring arbejdet med demens.

Læs mere om Demensprisen og indstil en medarbejder på sum.dk/demensprisen 

Udskriv E-mail

En del af vores medlemmer oplever desværre, at SeniorBladet nr. 1 2018 er forsinket! 

Det skulle være landet i din postkasse senest fredag i sidste uge, men en del af vores medlemmer måtte desværre gå skuffede fra postkassen.

Er du en af dem, skal du henvende dig til vores kontor i Sdr. Omme, som samler alle reklamationer og søger for, at posten får besked.

Du kan enten 

  • sende en mail med NAVN, nøjagtig adresse, og medlemsnummer til
    • Danske Seniorer, Stadion Allé 11, 7260 Sdr. Omme

eller

  • ringe til kontoret på 75 34 12 17

Vi er beklager det bøvl, det giver. Men håber, du vil give os besked, så vi kan få alle rettelser med på én gang. 

Udskriv E-mail