180614 Per.i.P4.bornh

DET HAR VÆRET VIRKELIGT SPÆNDENDE at deltage i Folkemødet i år. Vi fik vist flaget, så endnu flere seniorer nu kender os. Og vi har både styrket vores samarbejder og fået nye gode kontakter, som vil samarbejde med os om bedre forhold for seniorer. Sammen vil vi nå nye mål”, siger en glad landsformand for Danske Seniorer Per K. Larsen på Folkemødets sidste dag.

På Folkemødets første dag kom DR P4 Bornholm forbi - til en lille snak med Per K. Larsen.

Blandt de nye mål, som Danske Seniorer glæder sig til at arbejde for, er Apotekerforeningens forslag om et center for polyfarmaci. Her skal læger kunne hente råd fra eksperter, når de møder patienter med flere lidelser og vil sikre sig, at de forskellige præparater spiller sammen og forbedrer patientens tilstand.

”Vi ved, at det især handler om ældre medicinske patienter, fordi man med tiltagende alder får flere behandlingskrævende lidelser”, siger Per K. Larsen. Læs mere om medicinfejl i SeniorBladet

Alvor og hygge180615 OlskerElskerLandsbykor bornh

Det gik både alvorligt og hyggeligt for sig i Danske Seniorers telt på Kæmpestranden. Det alvorlige var emnerne; vi debatterede alt fra medicinfejl, ensomhed og seniorers rettigheder globalt til seniorer på arbejdsmarkedet, seniorers økonomi og retten til en værdig død. Herunder retten til at fravælge livsforlængende behandling.

Hver debat begyndte med en sang, hvor bl.a. landsformanden slog tonen an. Vi fik også skønt besøg af Olsker Elsker Landsbykor.

”Der skal lyde en stor tak til de frivillige, der fik teltet til af fungere så godt. Jeg synes, vores telt var det af de hyggeligste overhovedet”, smiler Per K. Larsen og afslutter med en særlig tak til medlemmerne på Bornholm, som kom forbi.

 

Udskriv Email

DANSKE SENIORER er med på Bornholm - for at endnu flere kan møde os - og så vi kan møde endnu flere af de beslutningstagere, der er vigtige for, at alle seniorer i Danmark kan få et godt seniorliv.

Et godt seniorliv er et liv med ordentlig økonomi, bedst mulig sundhed - og pleje, når den tid kommer - og bedste muligeder for selv at vælge hvor og hvordan, vi vil bo. Vi skal fortsat kunne bevæge os trygt rundt i trafikken - og vi skal kunne være trygge ved den medicin, vi får. Og når vi engang skal herfra, skal det være ske værdigt. Det er bare nogle af de emner, vi debatterer på Folkemødet.

Vi har inviteret spændende mennesker indenfor i vores telt på Kæmpestranden, stand J 16 - og du er også velkommen.

Vi lægger ud lokalt - kl. 13-15: Danske Seniorer på Bornholm byder velkommen til Folkemødet med sang, taler og fortællinger, kaffe og kage. Kom og mød Bornholms viceborgmester Anne Thomas, journalist George Julin, foreningslivet og Danske Seniorers nye kredsformand på Bornholm, Danny Christensen.

Se programmet her Torsdag - fredag - lørdag.

Kender du endnu ikke Danske Seniorer, så kan du få et hurtigt overblik her.

Udskriv Email