Sådan downloader du en app

Apps findes til næsten alt

bl.a. også til at få glæde af din medlemsfordel rabat på mad og drikke via Menypay - for at få glæde af fordelen, skal du downloade en App til din smartphone.

Hvad er en app  

En app er et lille program, du kan bruge på din tablet eller din smartphone – eller iPad og iPhone. Den vises på din mobiltelefon eller tablet som et lille billede, som du bare skal klikke på for at bruge.

Der findes apps om næsten alt: tv-stationer, månekalendere, vejrudsigter, spil eller fx til at finde vej til nærmeste offentlige toilet.

Nogle apps er gratis, andre koster penge. Det kan du altid se, før du downloader den. Du kan også se, hvem der har lavet app’en.

Inden du downloader den, bør du tjekke, om du har tillid til den organisation eller virksomhed, der har lavet den.

Du kan også se, hvad andre brugere synes om de apps, du er interesseret i: alle er markeret med stjerner, som andre brugerne har bedømt dem med.

Sådan henter du en app

Apps hentes i Google Play eller AppStore, alt efter om du har Android (smartphone eller tablet) eller iPhone eller iPad. Du kan også få hjælp i en af Seniorernes Datastuer nær dig – se www.datastuen.dk.

download app

Husk at opdatere!

Dine apps fungerer bedst, når du har de nyeste versioner. Der kommer med jævne mellemrum opdateringer til de apps, som du har hentet.

 

 

Udskriv Email