FYN ER FIN - Aflyst

22 juni 2021 09:00 – 24 juni 2021 18:00
Sted: Valby Station, Lyshøjgårdsvej , København, Danmark
Arrangør: Rejsehjørnet - rejser i ind- og udland

 Kom med på en spændende tur til dejlige Fyn, der bl.a. byder på Fynsk gastronomi og dejlig natur – og et unikt besøg og rundvisning på Tranekær Slot.

I Dageløkke Havn indtager vi vores frokost – en let buffet, inden vi skal besøge Tranekær Biavlerforening. I Svendborg besøger vi det spændende Omsorgsmuseum og hører hvorledes, det var at være fattig i Danmark, og selvfølgelig indgår en eftermiddagssejltur på Svendborgsund også i programmet.Fyn

På hjemvejen lægger vi vejen forbi DSB Kursuscenter Knudshoved, hvor vi ser og hører om bygningernes fortid som isbådestation, fra dengang man skulle over Storebælt på den måde. Og sidst, men ikke mindst byder turen på et hyggeligt gensyn med ”Rottefælden”, hvor vi skal opleve årets sommerrevy (tilkøb).

Vi bor på det hyggelige Hotel Ærø, der ligger lige ved siden af byens færger, der sikrer forbindelserne til de Sydfynske øer.

Kontakt turledere Inger & Kurt Sølund for bestilling af fuldt program: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 

Hent fuldt program Her

Pris: 3.670 kr. - medlemspris: 3.395 kr.