Sommerjazz på kanalerne AFLYST

13 september 2020 13:00 – 16:00
Sted: Ved Stranden 10, København, Denmark
Arrangør: Rejsehjørnet - udflugter

 

JAZZ PÅ KANALERNE ER AFLYST - du får penge retur for billetterne - brug linket her

Bemærk: Turen er lige nu udsolgt, da vi pga. corona-restriktioner kun må sejle med halv så mange passagerer som normalt. Hvis der kommer nye retningslinjer, der gør, at vi kan fylde båden, sættes der naturligvis flere billetter til salg.

Vi har igen i år valgt at chartre vores helt eget overdækkede skib, til de traditionelle 2 sommer-jazz ture på Københavns Kanaler.

Det er en rigtig dejlig sommeroplevelse: 90 minutters festlig fart i Københavns Havn og kanaler, for fuld musik. Scandinavian Rhythm Boys startede i 1997 og har turneret i USA og Canada. De tæller medlemmer fra de bedste traditionelle danske jazzorkestre, og forvandler på dagen havnen til Mississippi med ord og toner.

Det bliver jazz og swing fra dengang Louis Armstrong gik i korte bukser, krydret med lidt dansetræffere og evergreens - kort sagt "Jazz på dybt vand".

Vi byder på vin, snacks og anden mundgodt på turen, der foregår i overdækket båd, hvis vejret kræver det. Bliver det meget varmt, anbefaler vi at du selv medbringer kildevand til turen.

Medlemspris 200 kr.

Hent fuldt program  Her

Billetter købes i Rejsehjørnet på telefon 35 37 24 22

kanalerne copy