Nyborg Voldspil

04 august 2020 10:00 – 06 august 2020 18:00
Sted: Valby Station, Lyshøjgårdsvej , København, Danmark
Arrangør: Rejsehjørnet - Busrejse

Indkvartering og frokost i Villa Gulle i Nyborg. Eftermiddagen er til fri afbenyttelse..· Kl. 17.30 aftensmad på hotellet· Kl. 19. Afgang med bussen til Voldspillet ”Cyrano” Det er Sebastians. Det er Sebastians udgave af historien om den temperamentsfulde franske musketer, Cyrano de Bergerac,med den lange næse.Cyana

Onsdag går turen til ALS. Vi sejler fra Fåborg, til Als. Derfra kører bussen os til Sønderborg. Efterfrokosten er der en guidet tur i Sønderborg og omegn. Derefter retur til Nyborg.

Nyborg

Torsdag: Bussen kører kl. 9.15. Det første stop er Kerteminde, hvor vi skal besøge Johannes Larsenmuseet, som er et Kunstmuseum. Museet åbnede i 1986. Dem der ikke ønsker at besøge museetkan besøge den tilstødende have, hvor der er en dejlig cafe.Frokosten nydes i Kerteminde. Efter frokost vil vi have en guide med, som vil fortælle om livet på Hindsholm. Hindsholm er en halvø, der udgør det nordøstlige Fyn. Halvøens nordligste punkt er FynsHoved. Hindsholm er 91km2 stor, lidt mindre end Samsø, og er omgivet af følgende farvande: Odense Fjord, Kattegat, Storebælt Kerteminde, Romsø Sund og Kerteminde Bugt Derefter går til Valby, hvor vi forventer at være ca. kl. 18.

Ret til ændringer forbeholdes.

Prisen inkluderer alle måltider fra frokost 1. dag til og med 3. dag, billet til voldspillet, entre tilJohannes Larsen museet. Tillæg for enkeltværelse: 250 kr.

Turledere: Hanne og Ninna

Hent fuldt program Her

Pris: 3.750 kr. – Medlemspris 3.450 kr.