Forårstræf for Danske Seniorer

24 april 2020 00:00 – 26 april 2020 00:00
Arrangør: Rejsehjørnet - Bustur

 

 

ALT ER VAND VED SIDEN AF ÆRØ

24-26 april 2020

Ærø

Opsamling i luksusbus og afgang mod Svenborg, hvorfra vi skal sejl i 75 min. gennem det smukke sydfynske øhav til Ærø. Ombord på færgen serveres 3 stk. håndmadder m/1 øl eller vand. Efter ankomst til Ærø kort rundtur med guide på øen, inden vi tjekker ind på dejlige hotel Ærø ved Marstal kl. 15.30. Stor aftenbuffet kl. 18.00. aften på egen hånd. Vi anbefaler Vægterturen som en god afslutning på dagen  (tilkøb).
Lørdag begynder med en bustur efter morgenmaden. Vi skal se spændende steder på Ærø og høre meget mere om øens historie. Tid til forskellige stop og mulighed for øl-smagning (tilkøb).  Frokost m/1 øl & 1 snaps, eftermiddagskaffe og Ærø - pandekager på hotellet kl. 15.30. Stor aftensbuffet på hotellet  med 3 timers drikkevarer ad libitum  husets øl/vand/vin). dinnermusik, underholdning og dansemusik.
Søndag er der frit valg mellem et par timer på egen hånd og bustur til et par steder for lokal shopping, inden vi vender næsen hjemad. På frægen fra Ærø serveres 3 stk. håndmader m/1 øl eller vand. Hjemkomst sidst på eftermiddagen /først på aftenen.
Se hele programmet samt opsamlingssteder her. Pris 2.735 kr., medlemspris kun 2.585 kr. 
Vi foreslår en meget hurtig tilmelding, for at kunne bevare hele hotellet til Danske Seniorers Forårstræf.