Juletur til Fyn

30 november 2019 00:00 – 01 december 2019 00:00
Sted: Valby S-station, Lyshøjgårdsvej 55, København, Danmark
Arrangør: Rejsehjørnet - Busrejse

 

Vi kører fra Valby station direkte til Christiansminde, hvor der venter os en frokostmenu (1 ret) efter køkkenchefens valg,
hvor der er kaffe/te ad libitum. Efter frokost besøger vi det eventyrlige julemarked Boltinggaard Gods i Ringe, hvor entré, gløgg og æbleskiver er inkluderet i prisen. Fyn

Efter vi har fået vores julestemning skruet op, kører vi tilbage til hotellet, hvor der serveres en velkomstdrink og en lækker julebuffet med kolde og lune retter efter køkkenchefens valg, samt kaffe/te ad libitum i Panorama Restaurant med musik og dans.

Søndag begynder med store morgenbuffet i Panorama Restauranten, inden vi stiger ombord i bussen og kører til H.C. Andersens julemarked i Odense, hvor strik, smykker, brugskunst, keramik, pynt, trælegetøj, bolsjer og brændte mandler, er bare nogle af de varer, du kan købe.

Bagefter besøger vi Brandts Klædefabrik, et historisk bygningskompleks i centrum af Odense, der betegnes som byens helt centrale kulturcenter.

Inkluderet i prisen er frokost fra 1. dag til og med morgenmad 2. dag samt entré til Brandts Klædefabrik. Drikkevarer for egen regning.

Turledere: Hanne og Tove. Medlemspris i delt dobbeltværelse: 2.095 kr. Tillæg for enkeltværelse: 200 kr.