Sort sol og Sønderjylland

09 oktober 2019 08:00 – 11 oktober 2019 18:00
Sted: Valby S-station, København, Danmark
Arrangør: Rejsehjørnet - Busrejse

9. oktober kl. 08- 11. oktober kl. ca. kl. 18. Bustursoplevelse i Sønderjylland og med attraktionen ”Sort Sol” som højdepunkt.

sort sol

Mødested: Valby S-station, onsdag 9. oktober 2019 kl. 08. herfra kører vi via Storebælt til Bøjden, hvorfra vi sejler til Fynshav for at komme frem til Sønderborg, hvor vi spiser frokost. Herfra går vi til Sønderborg Slot, hvor vi får en historisk rundvisning givet af en lokal guide.

Turen går videre til vores overnatningssted, Landhaus Smaga i Süderlügum, hvor vi bliver indkvarteret, og får serveret middagsmad.

Torsdag kører vi fra Landhaus og bliver guidet gennem den historiske del af Sønderjylland, bl.a. Tønder. Vi skal besøge slagteren i Højer og i Møgeltønder bliver der mulighed for at se på den lille by, slotskirken og slotshaven.

Frokosten indtages på Schackenborg Slotskro i Møgeltønder.

Sidst på eftermiddagen tager vi rigeligt med varmt tøj på, og kører ud i marsken, hvor vi med vores guide vil blive sat ind i det fantastiske fænomen ”Sort Sol” og med egne øjne opleve en af naturens underværker. Godt mæt af dagens mange indtryk afsluttes med middagsmad i vores Landhaus.

Fredag forlader vi vores hyggelige omgivelser og kører mod Kolding Hus Museum. Her får vi en rundvisning på museet, og ser særudstillingen om Prinsesse Benedikte, der i år fylder 75 år.

Efter Museumsbesøg og frokost i Madkælderen, sætter vi kursen mod Valby – og holder kaffestop ved Storebælt.

Prisen for turen er kun 2.835 kr. i delt dobbeltværelse. Medlemspris kr. 2.685 kr. Tillæg for enkeltværelser kr. 200 (kun få enkeltværelser). Alle måltider, guidede ture, transport og rejsegaranti er med i prisen, drikkevarer for egen regning. Turledere: Anette Mortensen og Lars Jacobsen (tlf. 25 74 72 54). Hurtig tilmelding nødvendig, sidste frist 21. september 2019