Birkegårdens Haver

06 juni 2019 09:00 – 18:00
Sted: Griffenfeldsgade 44, København, Danmark
Arrangør: Kreds Hovedstaden

Kreds Hovedstaden inviterer til oplevelsesrig bustur til Birkegårdens Haver torsdag d. 6 juni.

Afgang fra Griffenfeldsgade 44 kl. 9.00. Hjemme igen kl. ca. 18.00 samme sted.

Birkegårdens Haver

Kredsbestyrelsen giver et klækkeligt tilskud til kredsens klubber og personlige medlemmer, så deltagerprisen kan sættes til kun kr. 265,00 p.p.

Dagens program:

Vi drager af sted i 1 eller 2 busser, alt efter antal tilmeldinger. Måske kører vi ikke helt ad den slagne vej, men gør et kort holdt et par finurlige steder og lytter til guidens fortællinger, mens vi nyder en gratis kop kaffe eller ditto vand i bussen..

Birkegårdens Haver er et 33.000 m² stort haveanlæg beliggende i Tågerup, få kilometer øst for Ruds Vedby. Anlægget blev indviet i juli 1996 og det er i dag  Kalundborg Kommunes mest besøgte turistattraktion.

Under middagen – som består af krydderstegt kamfilet med ærter bonnefemme og små smørstegte kartofler hertil flødesauce tilsmagt med ribsgele og danablue.– får vi et lille foredrag om haverne v/ Merry Sørensen, som er den ene af det initiativrige ægterpar, der grundlagde haverne og fortsat driver dem sammen med datteren Annette.

Vel kulinarisk forsynede er det tid at fordybe sig i eget tempo til en tur rundt i haverne.

 

Birkegårdens Haver 2

Vi runder af med  kaffe med lun æbletærte hertil flødeskum inden turen går tilbage til Kbh.strup, hvor bussen sætter os af i Griffenfeldsgade kl. ca. 18.

Billetter bestilles – efter først til mølle princippet – hos kasserer Etly Randløv.  Tlf.: 2743 8696

eller mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Betaling på mobile pay: til mobil 2743 8696.  Billetter kan endvidere betales og afhentes i Griffenfeldsgade 58 enten mandag 29/4 eller torsdag d. 9/5 mellem kl. 10 – 15. Kan man ikke afhente og afregne en af de 2 dage, kan billetter udleveres ved bussen efter fremvisning af bekræftelse og kvittering for indbetalt beløb.

Vi glæder os til at se jer,

Busturs udvalget v/ Etly Randløv, Kirsten Pedersen og Jette Varn