På to hjul - cykling og fortællinger i forsommeren

05 maj 2019 14:00 – 10 maj 2019 09:30
Sted: Rude Strand Højskole, Kystvejen 114, Odder, Danmark
Arrangør: Rude Strand Højskole


Vi cykler gennem de smukke Østjyske landskaber og nyder de nyudsprungne bøge og foråret i fuldt flor. Vi holder pauser og får gode fortællinger om landskaber, herregårde, natur og historie. Vi har fundet nogle af de smukkeste naturperler i området. Vi har fundet hyggelige små veje, og I er i trygge hænder ved de 2 turledere, der hele tiden er med rundt.

Det er vigtigt, at I har gode cykler. Der er plads til både almindelige cykler og el-cykler. Vi planlægger ruterne, så der kan differentieres. Der vil være udfordringer til alle, og der er plads til alle. Længde, udfordringer og tidsforbrug afpasses efter deltagerne. Når vi har god tid, cykler vi mellem 20 og 40 km.

Turene går rundt om Skanderborg sø. Området omkring Hou og Hads Herred. En dejlig tur rundt i de smukke skove omkring Moesgård. Og endelig en skøn heldagstur til Samsø, hvor vi skal både til Langør, Ballen Nordby og Issehoved.

Der er fortællende guider med på turene. Der vil være hyggelig servering undervejs. Vi starter nogle af turene lidt væk fra højskolen, hvor vi kører i private biler. De som kommer uden bil, sørger vi for at få med.

På højskolen kører et parallelt kursus for en flok, der skal på rejse i Irland. Vi vil derfor have morgensamling, fællessang og foredrag sammen.

Se detaljeret program på Rude Strand Højskoles hjemmeside.

Klik her for tilmelding til kurser på Rude Strand Højskole.

Pris 3.950 - kursusnr. 19B.