Se Sofiero og Rhododengdronparken

23 maj 2019 09:30 – 17:00
Sted: Valby Station, København, Danmark
Arrangør: Rejsehjørnet - Bustur

 

Kl. 9.30 kører bussen fra Valby i retning mod Sverige, nærmere til den store oplevelse i form af et blomstervælde af Rhododendron og mange historiske bygninger med kongeligt islæt.

Vi får en guidet tur i denne eventyrverden, hvor vi får stedets historie, og baggrunden for forløbet af slottets tilblivelse og frem til den form Sofiero har i dag.

Herefter bliver vi sat til bords i den hyggelige Glasveranda, hvor vi får en af stedets gode frokostmenuer, afsluttende med the eller kaffe, drikkevarer for egen regning.

Efter frokost bliver der mulighed for endnu en tur rundt i slottet og parken for at få så stort et indtryk af stedet, inden vi igen kører retur mod Danmark.

Der bliver mulighed for påstigning i Helsingør, men dette skal oplyses ved køb af billetten, eller kontakt turlederen Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. evt. tlf. 25 74 72 54

Vi har lavet en samlet pakke på denne tur, der indeholder: entré, guidetur og spisning, så alle får den samme fælles oplevelse.

Turledere: Anette Mortensen og Lars Jacobsen

Pris 545 kr., for medlemmer af Danske Seniorer er prisen 495 kr.