Hvad er meningen?

11 marts 2019 14:00 – 16 marts 2019 09:30
Sted: Rude Strand Højskole, Kystvejen 114, Odder, Danmark
Arrangør: Rude Strand Højskole

 

“Livet er som et afløbsrør. Hvad man får ud af det, afhænger af, hvad man har kommet i det”. Sådan formulerer den amerikanske sanger og satiriker Tom Lehrer det. Og hvis det er rigtigt, så tilbyder dette kursus en uges inspirerende samspil med en række mennesker, som virkelig har fyldt noget i røret. De har udnyttet tilværelsens muligheder og påvirket, berejst, bebygget, beskrevet og udforsket verden i al dens mangfoldighed.

Vi lytter til deres inspirerende foredrag, diskuterer eksistentielle emner, rykker sammen omkring flyglet og foran filmlærredet og tager på en øjenåbnende ekskursion til to østjyske byer med hvert sit bud på, hvordan vore boliger skal udtrykke og forme vores holdning til livet. Vi kalder det “anvendt livsfilosofi” - et kursus med højt til loftet og plads til nærvær, medleven, livsglæde og fællessang.

Det er ikke garanti for, at vi løser tilværelsens gåde. Men der er chance for at møde nye mennesker, nye ideer, nye indfaldsvinkler og uventede svar, når vi spørger: Hvad er meningen?

Se detaljeret program på Rude Strand Højskoles hjemmeside.
Klik her for tilmelding til kurser på Rude Strand Højskole.

Pris 4.550 - kursusnr. 9.