Velkommen i Danske Seniorer ...  

VI HJÆLPER HINANDEN

Kontoret i Griffenfeldsgade holder lukket for personlige henvendelser fra den 10.-21. juli. Telefonerne vil dog blive besvaret i tidsrummet fra kl. 09.00-12.30.

Vi ønsker alle en dejlig sommer.

Danske Seniorer har pr. 1. juni ansat en ny direktør, Henrik Grüber Sivgaard

Henrik skifter sit arbejde igennem de seneste to år som projekt- og strategichef i Danske Seniorer ud med direktørposten.

Den nye direktør for landsorganisationen, der har mangeårig erfaring inden for organisationsledelse, startede sin karriere i London i forlags- og kommunikationsbranchen, og har siden han kom tilbage til Danmark i 2002 bl.a. arbejdet med økonomisk og strategisk ledelse indenfor handicap- og ældreområdet.

”Jeg er enormt glad for den tillid, som forretningsudvalget og hovedbestyrelsen viser mig. Og det er også efter grundig overvejelse, at jeg takkede ja til udfordringen” siger Henrik. ”Jeg synes, at kontinuitet og indgående kendskab til organisationen er vigtigt i den kommende periode, ikke mindst frem til kongressen i oktober, hvor der bl.a. også sker udskiftning på landsformandsposten” tilføjer han.

 

HGS

   

 

Henrik Grüber Sivgaard har boet og læst i både Paris og London – han fik sin grunduddannelse i 2001 med en BA i Design & Project Management på London Guildhall University, og har siden da benyttet sin uddannelses- og erhvervserfaring til at spænde bredt i arbejdet med mennesker, ikke mindst forbindelse med i organisationsudvikling og -ledelse.

 

 

 

 

 

 
 

Tillykke til alle over 75

fra 1. juli 2017 er LÆGEATTESTEN HISTORIE

2. juni ophævede Folketinget (92 stemmer for, 13 imod) kravet om, at alle over 75 år skal stille med en lægeattest for at få fornyet deres almindelige kørekort.

Så næste gang du skal forny dit kørekort, betaler du kun for fornyelse af kortet: 130 kr. ... ligesom alle andre. Der er flere takster for forskellige typer kørekort. Dem kan du se på politiets hjemmeside under Priser.


Dit nye kørekort gælder så i 15 år – ligesom for alle andre. HUSK at forny det senest på udløbsdatoen! ... ellers kører du uden gyldigt kørekort, og det kan blive både dyrt og besværtligt.

Herlig sidegevinst

Udover at du som senior sparer udgiften til lægeattesten, så bliver der nok også bedre plads i danske lægers venteværelser: Efter Danske Seniorers beregninger optog kørekort-lægeattesten 70 lægers arbejdstid. Hvert år!

Nu kan de i stedet bruge tiden på behandling af de syge. Det er da skønt! Vi er glade! ... og sender en stor tak til Gunnar Villadsen i Tjele, der startede aktionen i 2012, og til alle som bakkede op, så vi kom i mål.

En glad mand

”Det er dejligt, vi har fået det i orden med kørekortet. Jeg har aldrig kunnet se meningen med lægeattesten. Det er ren diskrimination af ældre”, siger en særligt glad Gunnar Villadsen i Tjele.

Det var Gunnar Villadsen, der i 2012 startede med at skrive læeserbreve om det uretfærdige i kravet om dyre lægeattester til seniorer, der ville forny kørekort. ”Men der var ingen, der ville høre på mig. Så ringede jeg til vores lokale folketingsmedlem Chr. Pihl Lorenzen, der tog sagen op. Så skete der noget. Heldigvis fik jeg også opbakning først fra Danske Pensionister, og så fra Danske Seniorer”, siger Gunnar Villadsen, der er tidl. formand for Danske Seniorers Viborg-kreds og medlem af hovedbestyrelsen.

Gunnar Villadsen, der tirsdag fylder 90, glæder sig allerede nu over, at når han til september skal forny sit kørekort, så behøver han ikke længere punge ud med 500 kr. til en lægeattest.

Gunnar_Villadsen_2.jpg

 

 

 

 


 

Medlemsfordele

fordele


 

  

Oenskekoncerten

 


 

 

StoreFester2017

           
oversigt over kommende

store kulturarrangementer

se her!


    Gjensidige

   Læs mere om Danske Seniorers medlemsfordele

                                           ved forsikringspartner Gjensidige.
 

 

 

SOMMERKONCERT

26. JUNI 2017

Sommerkoncert2017

Hent PDF-filen her

 

 

ØNSKEKONCERT

8. AUG 2017

Ønskekoncert2017

Hent PDF-filen her

 

 

SOMMERKONCERT

29. AUG 2017

Sommerkoncert2017-Bakken

Hent PDF-filen her

 

 

Nyheder fra rejsehjørnet

san_remo_2.jpg

Vi har netop tilføjet nye rejser og ture! 

Klik her for mere information


 


Nu kan man finde Danske Seniorer på Facebook. Klik her, og se, hvad der optager os lige nu og deltag i den aktuelle debat eller se billeder fra vores aktiviteter.


 
 

C

Design & Hosting by Macrocom