Nu kan man finde Danske Seniorer på Facebook. Klik her, og se, hvad der optager os lige nu og deltag i den aktuelle debat eller se billeder fra vores aktiviteter.

Slut med fyring fordi du er 70

 

Mange tvinges på pension som 70-årige, selv om de stadig kan og har lyst til at fortsætte i deres job. Nu vil beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S) afskaffe virksomheders mulighed for at sende medarbejdere på pension, blot fordi de er fyldt 70 år. Men hun vil ikke ændre på reglen, som bevirker, at f. eks. præster og dommere skal gå, når de fylder 70.

Læs mere her


seniorbladet

SeniorBladet-05-14_lille.jpg

Her kan du se det seneste nummer af SeniorBladet

Læs her... 

Det åbner i et nyt vindue

vI STØTTER COPENHAGEN PRIDE  

 

 Hjem

 

Danske Seniorer arbejder for mangfoldighed, tolerance og frihed til at være den, man er, på alle fronter. Udadtil og indadtil. Derfor deltager vi i Copenhagen Pride Festival 2014. Festivalen synliggør det danske homoseksuelle miljø,
og den finder sted fra d. 27. august til d. 31. august.

Læs her

 

 

 

Kom Med 3.2014

forside.KM.3.2014-200.jpg

Læs det seneste Kom Med! her

 

 

 

det elektroniske nyhedsbrev

computerbruger.jpg

Nu er der kommet nyhedsbrev for juli måned. Du kan læse det HER .
Alle kan gratis abonnere på Danske Seniorers elektroniske nyhedsbrev.

Tilmeld dig her

Vi har også et særligt Kom Med! nyhedsbrev specielt for dig, der bor i Hovedstadsområdet

Tilmeld dig herfolkemøde 2014

bornholm.gif

Danske Seniorer havde fokus på aldersdiskrimination,
især i forhold til ældres forhold på arbejdsmarkedet, under Folkemødet på Bornholm.

Læs her

 
 
 
 
 

 

Velkommen til Danske Seniorer

Danske Seniorer er et landsdækkende fællesskab af foreninger, klubber, ældrecentre, projekter, aktivitetshuse, ældreråd og enkeltmedlemmer.

Danske Seniorer er en fusion af Danske Pensionister, Sammenslutningen af Pensionistforeninger i Danmark og Pensionisternes Samvirke. Danske Seniorer har over 140.000 medlemmer.

Danske Seniorer virker for alle seniorer i Danmark, men har i særlig grad fokus på at sikre en anstændig pensionisttilværelse for samfundets svageste og mest sårbare ældre.

Danske Seniorer beskæftiger sig med ældreområdet i bred forstand. Det overordnede sigte med organisationens arbejde er at styrke ældres muligheder for at deltage aktivt i samfundet og selv have indflydelse på tilværelsen. Danske Seniorer arbejder for ligestilling i behandlingen af ældre i sundhedssystemet og har fokus på medicinering af ældre og forebyggelse af sygdom, svækkelse og isolation.

Kort sagt... Vi arbejder for at forbedre forholdene for ældre borgere i Danmark – både ved at påvirke politikere og beslutningstagere på ældreområdet, men også ved at tilbyde ældre mennesker lokale fællesskaber og meningsfulde aktiviteter. Det vi kalder: ”Socialpolitik i praksis”.

Danske Seniorer bygger på frivillighed og medlemsdemokrati.