Katrine Lester

Vores direktør er nyt bestyrelsesmedlem i ISOBRO

Katrine Lester er valgt som nyt medlem af brancheorganisationen ISOBROs bestyrelse. Nu ser hun fremad til at bidrage til organisationens fremtidige arbejde.

ISOBRO er brancheorganisation for indsamlingsorganisationer. Det er for eksempel NGO'er som Danske Seniorer. Organisationen kæmper for at varetage medlemsorganisationernes interesser og sikre gode rammevilkår for alment velgørende indsamlinger i Danmark. 

Danske Seniorers direktør Katrine Lester blev på repræsentantskabsmødet 9. maj valgt som medlem af bestyrelsen. Således skal hun nu kombinere sin direktørrolle i Danske Seniorer med sin nye bestyrelsespost. 

Danske Seniorer er et relativt nyt medlem af ISOBRO, men vi har allerede nydt godt af de få års medlemskab, vi har på bagen. 

Vi har fået rigtig meget ud af at være medlem af ISOBRO, og vi har kunnet trække på ISOBRO i en række sager af stor betydning for vores medlemsforeninger. Vi er selvfølgelig især superglade for at vores foreninger kan søge lokalforeningspuljen, men også når det kommer til eksempelvis hvidvaskregler og bankobekendtgørelse, har det betydet noget, at vi arbejdede tæt sammen med ISOBRO.
Katrine Lester, direktør i Danske Seniorer

Særligt muligheden for at bidrage til ISOBROs fremtidige udvikling og position i forhold til resten af den private sektor og offentlige myndigheder er en vigtig drivkraft for Katrine Lester. 

Med ISOBRO står vi som NGO stærkere over for banker, mobilepay og myndigheder, og jeg vil selvfølgelig gerne være med til at præge det arbejde. Det er jo noget, vi bakser meget med i Danske Seniorer!
Katrine Lester, direktør i Danske Seniorer

ISOBRO har udover en bestyrelse på syv personer også sit eget sekretariat med fem fastansatte medarbejdere og to studentermedhjælpere.